Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Letsel bij aanrijding Oude Dijk Kruiningen

Toegevoegd: 17-10-2020, 23.00 uur - Update: 17-10-2020, 23.18 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Bij een botsing tussen twee auto's op de Oude Dijk in Kruiningen is zaterdagavond één persoon gewond geraakt. Er ontstond ook flink wat schade.


Bij de kruising met de Goversweg kwamen rond 21.40 uur een personenauto en een bestelauto met elkaar in botsing. De bestelauto kwam vervolgens in de berm tot stilstand, pal op de rand van de sloot. Een ambulanceteam heeft één van de betrokkenen overgebracht naar een ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de beide voertuigen getakeld.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ano (18-10-2020 om 19:47)
Verrassend. Wij zeiden het van de week nog tegen elkaar, wanneer krijgt de bestuurder van de zaak leyla's eens een keer een ongeluk.. schrikbarend heeft het niet lang geduurd, misschien je rijstijl eens aanpassen. In ieder geval sterkte met het herstel voor beiden partijen.
Cookie-instellingen beheren