Weerbericht:
Enkele winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten opgepakt na openbreken bedrijfsbus

Toegevoegd: 18-10-2020, 13.29 uur
Verdachten opgepakt na openbreken bedrijfsbus
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Agenten van het politieteam Oosterscheldebekken hebben vannacht meerdere personen aangehouden na een melding van diefstal van gereedschap uit een bedrijfsbusje.


De eigenaar van het busje was wakker geworden van verdachte geluiden en hoorde vervolgens dat zijn werkbus werd geopend. Hij belde de politie en direct gingen meerdere politie-eenheden ter plaatse. De verdachten konden al snel worden aangehouden.

De arrestanten zijn overgebracht naar politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Daar worden ze vandaag gehoord door rechercheurs. “Door snel handelen van de melder en de collega's had de melder zijn spullen binnen een uur weer in zijn bezit”, zo zegt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren