Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Inbreker Kruiningen zocht naar blikjes bier

Toegevoegd: 19-10-2020, 16.22 uur
Inbreker Kruiningen zocht naar blikjes bier
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - De politie heeft zondag omstreeks 17.30 uur op de Slagveldstraat in Kruiningen, mede dankzij een alerte getuige, een 43-jarige man uit Kruiningen aangehouden. Hij wordt verdacht van twee inbraken in een woning in die straat. De dief was kennelijk op flesjes bier uit.


De politie kreeg zondag aan het eind van de middag een melding dat er een inbraak gaande was in een woning aan de Slagveldstraat. Agenten waren snel ter plaatse. Ze zagen in de straat een man lopen, een bekende van de politie, die volledig voldeed aan het signalement. Ze hielden de man staande.  De getuige bevestigde de agenten dat ze de juiste persoon hadden. Bij het pand bleek de ruit van de voordeur vernield te zijn.

De eigenaar van de woning die aan het verbouwen is, heeft aangifte gedaan. Zaterdagavond en zondagmorgen was er bij hem ook al ingebroken, toen waren er enkele flesjes bier gestolen. De politie gaat ervan uit dat die ook gepleegd is door de aangehouden verdachte.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren