Weerbericht:
Opklaringen, in het zuiden eerst bewolkt. Overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek haven Vlissingen, extra surveillances kust

Toegevoegd: 20-10-2020, 18.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In de haven van Vlissingen heeft de politie vanmiddag onderzoek gedaan aan boord van een schip. Mogelijk is er een verband met extra patrouilles die al de hele dag plaatsvinden langs de Walcherse kust.


Tussen Westkapelle en Vlissingen zijn eenheden van de politie en de douane urenlang aan het surveilleren geweest. Er is ook een politiehelikopter ingezet. In Breskens stonden zwaarbewapende agenten bij de jachthaven. De politiehelikopter heeft ook hier enkele rondjes gevlogen.

In de haven van Vlissingen is vanmiddag ook onderzoek gedaan aan boord van een schip. Dit zou onder begeleiding van het politievaartuig zijn afgemeerd bij Visserijkade aan de Binnenhaven. Voor zover bekend is er bij de doorzoeking niks aangetroffen. Twee maanden geleden werd op dezelfde locatie ook al een schip doorzocht. Toen werden meerdere containers van boord gehaald en doorgelicht maar drugs werden toen niet gevonden.

Een woordvoerder van de landelijke eenheid kon niks zeggen over de zoekacties en het mogelijke verband. Morgen op zijn vroegst verwacht de politie met meer details naar buiten te kunnen komen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren