Weerbericht:
Vannacht veel regen, overdag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Code geel voor harde windstoten in Zeeland

Toegevoegd: 20-10-2020, 19.21 uur
Code geel voor harde windstoten in Zeeland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Woensdagmiddag moet in onze provincie rekening worden gehouden met zware windstoten. Daarvoor waarschuwt het KNMI.


Het weersinstituut heeft code geel afgekondigd voor de provincie omdat vanaf 14.00 uur kans is op zware windstoten van 75 tot 90 kilometer per uur. Aan zee kunnen de windstoten een kracht behalen van 90 tot 100 kilometer per uur.

De waarschuwing geldt tot woensdagavond 20.00 uur


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ukkepuk (21-10-2020 om 18:50)
@ doe eens normaal. Leef jij in de middeleeuwen? Of ben jij zo'n iemand die hier goedkoop een huis heeft gekocht en helaas niet met deze code's is opgegroei. Mijn advies vertrek uit de provincie en ga in en andere provincie zeuren. Zitten niet op jouw soort te wachten.
doe eens normaal (21-10-2020 om 11:44)
Al die code's. is het niet gewoon veel duidelijker te waarschuwen dat het gaat waaien? Het zou de overheid sieren gewoon normale taal te gebruiken en zich niet op elke manier zich verder te distantiëren van het volk met hun bekakte praatjes,
Cookie-instellingen beheren