Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 86 km

Dode bij Oesterdam is man (50) uit Venezuela

Toegevoegd: 21-10-2020, 08.34 uur
De politie houdt er rekening mee dat de man op een andere plek om het leven is gebracht.
De politie houdt er rekening mee dat de man op een andere plek om het leven is gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De dode man die zaterdag bij de Bergse Diepsluis is gevonden is een 50-jarige man uit Venezuela. De politie houdt er rekening mee dat de man op een andere plek om het leven is gebracht en vervolgens is neergelegd bij de Bergse Diepsluis.


Het slachtoffer is waarschijnlijk door geweld om het leven gekomen. Vermoedelijk heeft zijn lichaam enige tijd in het water gelegen en is het bij eb op het droge achtergebleven, waar het die zaterdagochtend door een visser werd ontdekt.

Het lichaam van de 50-jarige man lag op de stenen bij het haventje aan de Tholense kant van de Oesterdam, bij de tweede loopbrug daar in de buurt van de Bergsediepsluis. Het is overigens mogelijk dat de man ergens anders om het leven is gekomen en dat zijn lichaam naar de latere vindplek is vervoerd en daar is achtergelaten.

Het slachtoffer had diverse verwondingen, waaronder in het gezicht. Hij had een normaal postuur en was zo’n 1.73 meter lang. De politie vroeg in de uitzending van Opsporing Verzocht aan getuigen om zich te melden als ze iets verdachts hebben gezien rondom de vindlocatie. De nabestaanden van de man zijn nog niet ingelicht door de politie. Om die reden kan er niet specifieker ingegaan worden waar de man precies vandaan komt.

Bekijk hieronder de video van Opsporing Verzocht:


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (23-10-2020 om 00:01)
@peter De meeste mensen die door een misdrijf om het leven komen hebben meestal wel iets van drugshandel die is fout gegaan... En nee niet alle zuid Amerikanen doen aan drugs..
peter (22-10-2020 om 04:44)
jaja Nina, want alle Zuid-Amerikanen doen natuurlijk ALTIJD iets met drugs.......
Hreeders (21-10-2020 om 14:11)
Zeer triest, maar hopen dat ze snel de dader(s) vinden
Nina (21-10-2020 om 11:28)
Triest nu maar hopen dat zijn familie gevonden word. Zou het te maken hebben met met de drugspakketten die in Vlissingen aanspoelden vraag ik me dan af zeker gezien zijn afkomst
Cookie-instellingen beheren