Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij aanrijding Molendijk Yerseke

Toegevoegd: 21-10-2020, 13.39 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Twee personen zijn vanmiddag gewond geraakt bij een kop-/staartbotsing op de Molendijk in Yerseke. Twee voertuigen moesten worden getakeld.


Ter hoogte van de kruising met de Molendijkseweg kwamen rond 12.30 uur twee personenauto's en een bestelauto met elkaar in botsing. Er kwamen drie ambulanceteams ter plekke om de verschillende betrokkenen te onderzoeken. Twee personen werden met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend.

Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de twee personenauto’s getakeld. De bestelauto kon op eigen kracht verder rijden. Vanwege het ongeluk was de weg ter plekke deels gestremd. De politie en wegbeheerders probeerden het verkeer om beurten langs de ongevalslocatie te leiden maar desondanks ontstonden lange files. Rond 13.30 uur konden de auto’s worden afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren