Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Tien tips over vermoorde man bij Bergsediepsluis

Toegevoegd: 21-10-2020, 16.12 uur
De politie plaatste zaterdag een tent nabij de vindplaats.
De politie plaatste zaterdag een tent nabij de vindplaats.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie heeft tien tips binnen gekregen naar aanleiding van het item in Opsporing Verzocht over de man vermoorde man die zaterdag werd gevonden nabij de Bergsediepsluis in Tholen.


Het slachtoffer werd rond 09.00 uur door vissers gevonden op de keien onder één van de loopbruggen bij het haventje nabij de Oesterdam. Onderzoek ter plekke wees uit dat de man waarschijnlijk door geweld was gekomen. Hierop werd een Team Grootschalige Opsporing (TGO) geformeerd om nader onderzoek te doen naar de omstandigheden rondom het overlijden van de man.

Tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht werd bekendgemaakt dat het slachtoffer een 50-jarige man uit Venezuela is. Volgens de politie is heeft zijn lichaam enige tijd in het water gelegen en is het bij eb op het droge achtergebleven. Het slachtoffer had diverse verwondingen, waaronder in het gezicht. De politie houdt er rekening mee dat de man ergens anders om het leven is gekomen en dat zijn lichaam naar de latere vindplek is vervoerd en daar is achtergelaten.

De politie riep in de uitzending eventuele getuigen op om zich te melden. De politie laat weten dat de tien tips die nu zijn binnengekomen de komende tijd verder worden onderzocht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren