Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht onstuimig met regen en zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs kwijt na botsing Noordstraat Westkapelle

Toegevoegd: 22-10-2020, 10.14 uur
Het rijbewijs van de man is door de politie ingenomen.
Het rijbewijs van de man is door de politie ingenomen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - De man die gisteren door de politie werd meegenomen nadat hij in Westkapelle een ongeluk had veroorzaakt, had inderdaad te veel alcohol gedronken. Dat bevestigt de politie.


De 51-jarige automobilist uit Westkapelle reed rond 19.15 uur met zijn voertuig op de Noordstraat tegen een andere auto. De beide wagens liepen schade op maar na onderzoek bleek er geen sprake te zijn van letsel.

Van de Westkapellenaar werd op straat een blaastest afgenomen. Deze gaf een alcohol-indicatie en daarom werd de man meegenomen naar het politiebureau om daar een ademanalyse te doen. De man blies op het ademanalyse-apparaat een waarde van 995 Ug/l: ruim 4,5 keer de toegestane waarde van 220 Ug/l. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees M. (22-10-2020 om 22:27)
Helemaal mee eens @Tinus. Dat er nog zulke malloten bestaan die zuipen en achter het stuur kruipen, schaam je! Gevaar op de weg. Wat als het ipv een auto een kind was geweest.. Echt diep triest zulke figuren.
Tinus (22-10-2020 om 13:38)
Waardeloze vent
Cookie-instellingen beheren