Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 66 km

Bestelbus total loss na ongeluk A58 Lewedorp

Toegevoegd: 22-10-2020, 14.42 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Een bestelbus is vanmiddag vrijwel zeker total loss geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de A58 tussen Arnemuiden en Lewedorp. Niemand raakte gewond.


De bestuurder van de 19 jaar oude Volkswagen reed rond 13.10 uur van de weg op de rijbaan richting Bergen op Zoom. De bestelbus belandde in de berm en vloog over de kop. De ambulancedienst kwam ter plekke maar de automobilist bleek ongedeerd te zijn gebleven.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de bestelbus, welke geladen was met een flinke berg textiel, getakeld. Rond 14.20 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (23-10-2020 om 18:39)
@Lida wel even goed lezen!! Er is geen melding gemaakt van onervaren bestuurder met volgepropte bus. Bus was 19 jaar oud!! en niet de bestuurder. Als je niet echt goed deze berichten kunt lezen/begrijpen reageer dan niet.
sjaak dekker (22-10-2020 om 23:31)
Sjaak. Hopelijk komen de tweedehandse opgehaalde kleren wel op de goede plaats terecht! Is deze bus op op de weegbrug geweest? Lijkt mij een kwestie van overbelading!
Lida (22-10-2020 om 17:34)
Ik weet niet maar nogal volgepropte bus met een onervaren bestuurder erop
Cookie-instellingen beheren