Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie jaar cel voor overval snackbar Middelburg

Toegevoegd: 22-10-2020, 17.37 uur
De verdachte werd kort na de overval in het riet aangetroffen.
De verdachte werd kort na de overval in het riet aangetroffen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Goesenaar J. W. (19), die op 8 juli in Middelburg een frietzaak aan de Johan van Reigersbergstraat overviel, is donderdag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot drie jaar cel. Voor de overval was twee weken geleden 4,5 jaar de cel geëist.


Wandelend door het Middelburgse arriveerde W. bij de snackbar. Vanwege gebrek aan werk en geld besloot hij in een impuls de zaak te overvallen. Met geladen vuurwapen stapte hij het cafetaria binnen en hij bedreigde vervolgens de eigenaresse. Hij ging er vandoor met 600 euro. Kot daarna werd hij in het riet langs de waterkant bij het Meiveld ontdekt en aangehouden.

Het is overigens niet de eerste keer dat de Goesenaar voor een vermogensdelict werd veroordeeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (22-10-2020 om 18:28)
36 maanden--min 12 maanden--min voorarrest. binnen de kortste keren staat die joker weer op straat. en als hij in hoger beroep gaat kan er nog iets af. dat noemen ze "straf" in nederland.
A.P. (22-10-2020 om 17:44)
Lekker ff in de bajes chillen
Cookie-instellingen beheren