Weerbericht:
Buien, langs de kust veel wind. Overdag later droger. Woensdag grijs en kil
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewoonster gewond bij woningbrand Geersdijk

Toegevoegd: 22-10-2020, 21.01 uur
De bewoonster werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bewoonster werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De bewoonster werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Brandweer Kamperland
Door: Roland de Jong

GEERSDIJK - Bij een woningbrand aan de Westkruisstraat in Geersdijk is donderdagmiddag een bewoonster gewond geraakt. Ze ademde rook in en had lichte brandwonden.


Bij de alarmcentrale kwam rond 16.00 uur een melding binnen over een woningbrand maar onduidelijk was wat er precies brandde. Wel was volgens de brandweer duidelijk dat het huis vol rook zou staan. De brandweer rukte uit met twee tankautospuiten van de posten Colijnsplaat en Kamperland maar er werd niet opgeschaald naar middelbrand. De ladderwagen van Goes werd ook opgeroepen maar deze kwam niet ter plekke.

Bij aankomst van de brandweer kwam er veel rook uit de woning. Er bleek brand te hebben gewoed in de keuken maar de vlammen bleken al te zijn gedoofd. Wel moest er worden nageblust. De brandweer van Kamperland bestreed de brand, de collega’s van de post Colijnsplaat legden nog wel wat slangen uit maar verdere inzet bleek niet nodig te zijn.

In de keuken was volgens de brandweer veel brandschade. In de gehele woning was sprake van rookschade. De bewoonster van het pand had veel rook ingeademd en bovendien lichte brandwonden opgelopen. Ze werd voor behandeling en onderzoek door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

Na het blussen is de woning geventileerd. Over de oorzaak van de brand is niets bekendgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750