Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe (mot)regen, lokaal mist. Morgen in de zuidhelft zon
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Vijf Vlissingers opgepakt voor mishandeling jongen (15)

Toegevoegd: 23-10-2020, 18.10 uur
Vijf Vlissingers opgepakt voor mishandeling jongen (15)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Op de Nieuw Bonedijkelaan in Vlissingen werd afgelopen maandagmiddag een 15-jarige jongen door een groep in elkaar geslagen en geschopt. De politie heeft vijf jongens gearresteerd.


Dinsdag jl. werd de openlijke geweldpleging bij de politie gemeld, die hierop onmiddellijk een onderzoek startte. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. Donderdagmorgen werden vier jongens aangehouden. Vrijdag werd een vijfde jongen opgepakt. Ze zijn voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht.

De jongens zijn 13 tot en met 15 jaar en afkomstig uit Vlissingen. De verdachten zijn donderdag en vrijdag verhoord. Ze zijn - in afwachting van de rechtszaak - in vrijheid gesteld.

Op de social media circuleert een filmpje van het incident. Hierbij wordt verontwaardigd gereageerd. Er zijn zelfs mensen die tot actie oproepen. De politie wijst erop dat zij het incident hoog opneemt en serieus onderzoekt. Het heeft dus geen meerwaarde om eigen rechter te spelen. Het is beter om het filmpje te verwijderen. De politie verwacht nog meer aanhoudingen te verrichten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (23-10-2020 om 22:45)
goed werk .nu nog zwaar straffen en smartegeld laten betalen aan het slachtoffer