Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe (mot)regen, lokaal mist. Morgen in de zuidhelft zon
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 36 km

Celstraf geëist tegen bewoner AZC voor mishandeling

Toegevoegd: 23-10-2020, 18.30 uur
Celstraf geëist tegen bewoner AZC voor mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 25-jarige K. N. uit Armenie is vrijdag in Middelburg een gevangenisstraf van 249 dagen geëist. De gevraagde celstraf is gelijk aan het voorarrest.


N. verbleef sinds begin dit jaar in het AZC in Middelburg en voor de zoveelste keer zicht een medebewoner uit Rusland ruzie met hem. Begin maart was het weer eens zover. De Rus zocht mot, duwde N. op zijn bed of bank en probeerde hem te wurgen. N. wist een bezemsteel te pakken en deelde daarmee een klap uit op het hoofd van zijn belager.

Die rende weg met N. achter hem aan en daarbij zou N. de Rus drie keer in diens achterwerk hebben gestoken. Dat van de bezemsteel klopte volgens N. wel, maar van het steken in de bil van zijn opponent kon hij zich niets heugen. ,,Misschien heeft-ie het zelf wel gedaan'', opperde hij. De uitspraak is over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750