Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer haalt persoon uit auto na ongeluk Hulst

Toegevoegd: 24-10-2020, 09.41 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Nabij de rotonde op de kruising van de Industrieweg, de Oceanië en de Rondweg Hulst (N290) is vanochtend een auto in een droge sloot beland.


Het voertuig raakte rond 09.15 uur van de weg na een botsing met een vrachtwagen. In eerste instantie werd er vanuit gegaan dat de auto te water was geraakt. Na de melding werden daarom naast twee ambulanceteams en drie brandweerwagens ook twee brandweerduikteams opgeroepen.

Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek dat de auto in een droge sloot lag. De bestuurder zat nog in de wagen en nadat de brandweer het voertuig had gestabiliseerd kon deze uit het voertuig worden gehaald. Rond 09.40 uur was de persoon uit het voertuig. Hij/zij is overgedragen aan de ambulancedienst.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren