Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen, lokaal mist. Overdag geleidelijk droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gearresteerd voor drugs- en wapenbezit

Toegevoegd: 24-10-2020, 21.16 uur
Man gearresteerd voor drugs- en wapenbezit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Op de Zonnebloemstraat in Sint-Maartensdijk is zaterdagochtend vroeg een man gearresteerd. Hij had diverse soorten drugs en een wapenstok in de auto liggen.


Rond 00.05 uur trok een auto de aandacht van surveillerende agenten. Deze stond geparkeerd, terwijl de verlichting van het voertuig nog brandde. De agenten wisten dat deze auto regelmatig betrokken was bij de handel van drugs. Hierop kwam een man aangelopen.

Toen deze een deur van de auto opende, roken de agenten een hennepgeur. Hierop werd een onderzoek ingesteld. Ze troffen enkele soorten drugs aan, waaronder diverse ponypacks en softdrugs. Ook werd een wapenstok aangetroffen.

Verder werd een contant geldbedrag van bijna 2.000 euro gevonden. Alle spullen zijn in beslag genomen. De man, een 19-jarige inwoner uit Sint Maartensdijk, werd aangehouden. Hij werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij is zaterdag verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750