Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Woning Middelburg door explosief zwaar vernield

Toegevoegd: 25-10-2020, 11.48 uur
De ravage in de woning aan het Meanderhof in Middelburg.
De ravage in de woning aan het Meanderhof in Middelburg.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Aan het Meanderhof in Middelburg is zondagmorgen vroeg een woning, vermoedelijk door illegaal vuurwerk of een ander explosief, flink beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.


Het incident gebeurde rond 02.00 uur (wintertijd) terwijl de bewoner en twee honden zich in de woning bevonden. Door de harde explosie bij de voordeur werd de hal zwaar beschadigd. Ook sneuvelden diverse ruiten.

De bewoner raakte niet gewond. De politie is een onderzoek gestart en zoekt mensen, die meer over dit incident weten. Zo wordt zondag onder andere een buurtonderzoek ingesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (26-10-2020 om 19:17)
Dit vuurwerk is van dermate caliber dat het al verboden is. Door Nederlands legaal vuurwerk te verbieden zal de criminaliteit met illegaal vuurwerk enkel maar toenemen. Dat is met drugs in principe net zo. Bovendien verdient De Staat een prima BTW centje bij op de verkoop van vuurwerk.
bram goeree (26-10-2020 om 13:57)
alle vuurwerk verbieden en degene die het wel in zijn bezit heeft en/of afsteekt zwaar bestraffen .maar dat zware straffen dat is juist wat er mis is in Nederland .dus blijft het op veel gebieden dweilen met de kraan open
Peter weer beter... (25-10-2020 om 18:27)
Fraai stel, voor iedereen is dit verschrikkelijk....van mij mag de controle nog strenger, en is het straks echt klaar, omdat ze het nodig anders mans bezittingen te vernielen en klakkeloos vuurwerk afsteken je zou er maar lopen...weet niet of de dader het zelf prettig zou vinden z.n levenlang met letsel te lopen en evt pijn..zulke lui hebben al een letsel in hun hoofd trouwens. Verbied onmiddelijk het vuurwerk daar maak je veel mensen blij mee, zowel dierenbezitters als zonder dieren...
Moeder (25-10-2020 om 17:48)
Jan, als ze dan ook eens zouden praten. Dat vreselijke vuurwerk moet keihard aangepakt worden. De mensen die het bezitten en afsteken bedoel ik natuurlijk.
jan (25-10-2020 om 12:18)
arme bewoner en arme honden. waarschijnlijk weet de hele buurt wie het gedaan hebben. dapper hoor. 3 jaar cel? of nog wat meer? graag.
Cookie-instellingen beheren