Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 46 km

Fietser gewond na botsing met auto in Middelburg

Toegevoegd: 25-10-2020, 13.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een aanrijding in Middelburg is zondagmiddag een man gewond geraakt. Het slachtoffer werd op zijn fiets aangereden door een automobilist.


De botsing gebeurde rond 12.35 uur ter hoogte van de parkeerplaats aan de Oude Veerseweg. De fietser kwam na de klap op de grond terecht. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen en onderzoek te doen naar de precieze toedracht van het ongeluk. De fiets van het slachtoffer raakte aanzienlijk beschadigd. De automobilist, kon met wat kleine beschadigingen, zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (26-10-2020 om 15:14)
@ Cowboy Heeft met Corona helemaal niets te maken.
Cowboy rijschool (25-10-2020 om 18:34)
Volgens mij doet de corona nog iets, dat men niet uitkijkt, niet achterom kijkt of er nog andere verkeerdeelnemers zijn, auto mobilisten die op nog halve meter langs je scheuren zonder maar even gas los te laten, of uit stappen zonder alvorens in de spiegel te kijken...fietsers die plots hun handen uitsteken of helemaal niet plots om draaien om af te slaan....al weken zie ik niet anders als dit soort fratsen... snappen ze het niet....gast vaak net goed, maar die ene keer kan het goed fout gaan, ik zo es her niet zitten om door zo een sufferd voor me sokke gereden te worden....maar ik verbaas mij hoeveel niet kijken....
Cookie-instellingen beheren