Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt onder invloed, auto in beslag genomen

Toegevoegd: 25-10-2020, 13.59 uur
Automobilist rijdt onder invloed, auto in beslag genomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In de IJsselstraat in Middelburg werd zaterdagmiddag een automobilist gecontroleerd. Hij bleek hardleers en onder invloed van alcohol en drugs.


Agenten zagen rond 16.30 uur een auto met behoorlijke hoge snelheid door de Stromenwijk scheuren. Hij werd aan de kant gezet en gecontroleerd. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol en drugs. Zo blies hij tijdens een blaastest een A-indicatie. De speekseltest was positief op cocaïne en THC. Ook bleek dat de man voor de zesde keer binnen vijf jaar met een ongeldig rijbewijs reed.

De 40-jarige man uit Terneuzen werd gearresteerd en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiebureau gebracht. Door een GGD-arts werd een bloedproef afgenomen. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend. De auto is in beslag genomen en door een bergingsbedrijf weggetakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rini (27-10-2020 om 12:24)
Heb je hem ook weer met zn anti GSM prietpraat; het artike ging orr RIJDEN ONDER INVLOED, niet over rijden tijdens het appen. Het wordt behoorlijk autistisch; die kruistch tegen mobietjes van u!
AntiGSM (26-10-2020 om 12:01)
Het wordt de hoogste tijd dat ze daar eens iets voor wijzigen in de wet. Je leest hier niet anders dan dat al die junkies met ingevorderd rijbewijs gewoon blijven rijden. Ik vind dat heel het drugs , drank en smartphone gebeuren anders veroordeeld moet worden en wel als moordenaars want dat zijn ze nu eenmaal. Misschien dat ze het dan afleren, dit werkt zoals het nu is in ieder geval niet.
jan (26-10-2020 om 09:42)
er bestaat toch snelrecht?? doe er dan wat mee. en niet over 3 jaar. want dan is het vast plotseling een brave jongen geworden
Cookie-instellingen beheren