Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke file door ongeluk Deltaweg Kats

Toegevoegd: 26-10-2020, 09.03 uur
Door: Roland de Jong

KATS - Een aanrijding op de Deltaweg (N256) tussen Kats en Wolphaartsdijk heeft vanochtend voor een kilometerslange file gezorgd.


Rond 07.50 uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de rijbaan richting Goes, een paar honderd meter voor de brug bij Kats. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar voor zover bekend raakte er niemand gewond. Bergingsbedrijf De Moor heeft één van de auto's, een bedrijfsbusje, getakeld.

Volgens de verkeersdienst van de ANWB zorgde het ongeluk voor een file van 5 kilometer, goed voor een extra reistijd van 25 tot 30 minuten. Rond 08.40 uur waren de auto's en de hulpdiensten weer weg maar daarmee was de file nog niet direct opgelost. Rond 09.00 uur stond nog altijd een kilometerslangefile op de Deltaweg, zo meldde de ANWB.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren