Weerbericht:
Rustig najaarsweer. Vandaag vooral in het noorden grijs. Morgen veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Veroordeling voor dealen harddrugs op Beveland

Toegevoegd: 26-10-2020, 17.42 uur
Veroordeling voor dealen harddrugs op Beveland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 26-jarige B. el A. uit Bergen op Zoom is maandag door de Middelburgse rechtbank veroordeeld tot een takstraf van 120 uur en een celstraf gelijk aan het voorarrest van twaalf dagen. El A. werd ervan verdacht van oktober 2016 tot en met zijn aanhouding op 10 maart 2017 te hebben gedeald in harddrugs.


Na een melding werd de telefoon van de Brabander getapt en uiteindelijk volgde er een doorzoeking in diens woning. Daarbij werden destijds vier gram cocaïne en een dikke 800 gram oude hasj aangetroffen. Tot het werkterrein van de Bergenaar behoorden voornamelijk de dorpen rondom Goes. Hij legde tegenover de rechtbank eerder al een bekentenis af.

De officier van justitie had een taakstraf van 2140 uur plus eveneens die twaalf dagen geëist.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter @ Burger arrrest (1-11-2020 om 11:20)
Veel succes met je foto's, "die zijn vast gemanipuleerd" zeggen ze dan en dat naar huis volgen kan ook wel een als belaging/stalking gezien worden plus dat er ook nog eens ten laste gelegd kan worden dat je de rapers in gevaar brengt door hun in beeld te brengen bij de grote drugs-cartels; denk je namelijk dat die het leuk vinden als je hun "waar" raapt (steelt)? Je brengt jezelf en anderen onnodig in extreem gevaar; het is allemaal goed bedoeld maar u bent zich overduidelijk niet bewust met wat voor soort mensen men hier te maken heeft; dit zijn geen mensen waar je een "gesprek" mee kan voeren om er zo samen uit te komen. Dit zijn keiharde criminelen die je om het minste geringste omleggen op een manier die u zich niet kunt voorstellen!
Burger arrrest (31-10-2020 om 11:53)
@ cees, als de overheid hen de vrije hand geeft zullen de burgers hun eigen veiligheid moeten gaan regelen. Je ziet het op meer plekken op de wereld dat burgers de strijd aangaan met de drugskartels, hier in narcostaat NL is het onontkoombaar denk ik. Dus als er weer honderden kilo's coke aanspoelen allemaal naar het strand en afrekenen met de rapers/stropers, volg ze, maak foto's noteer hun nummerborden, volg ze naar hun huis en bel de politie. Neem niet het recht in eigen handen. Natuurlijk is dit eigenlijk een taak van de politie zelf, maar een politieke beweging heeft die kapot bezuinigd (drugsdealers en criminelen stemmen blijkbaar ook) en die hebben hulp nodig. Ja, eigenlijk moeten die ons helpen maar ja, het stemvolk hè.
Just say No ! (31-10-2020 om 11:45)
@ cas spiegelbeeld, NL is groot geworden met de handel in slaven en drugs, en daarom heb jij zo een lekker lui rijk leventje hier. Misschien een 400 jaar drugsplantage slaaf voor jou en je familie dat je wel anders gaat denken. Het zou je sieren eerst eens zelf in de spiegel te kijken voordat je naar anderen wijst. En eerst zelf ergens ervaring mee hebt voordat je zonder kennis oordeelt. Maar ja, narcisten/vampiers hebben geen spiegelbeeld naar verluid.
Rini (27-10-2020 om 12:22)
Ach Cas, u bepaald helemaal niks wie wat doet; verhuist u maar fijn naar Noord-Korea, daar is wel plek voor iemand mrt zo’n gedachtengang als de uwe! En ik heb nog nooit harddrugs gebruikt.
cees (27-10-2020 om 11:54)
wat een kutstraf! Straf is geen straf meer! Kijk eens het stukje van Dennis schouten met die pedojagers! Dan leren ze het wel af hoor! Straf moet weer straf worden. En geen taakstraf. Dat is geen straf! Je moet gewond raken, en financieel aan de grond geraken, en het zwaar en moeilijk hebben. Berouw krijgen.... Dat is niet meer aan de orde. ze feesten snuiven en zuipen in de inrichtingen. en bedreigen personeel en agenten. Nee het is feest daar! Ze bellen hoeren, kijken porno. Hebben telefoon tv en messen. Is dit straf? Nee soort vakantie. en ze krijgen gewoon nog soort uitkering, om de maatschappij terug in te komen.... Nee een inbreker moet bij mij niet binnen komen hoor, want dat los ik zelf op! Die loopt de rest van zijn leven mank....
Cas (27-10-2020 om 10:24)
Alleen diegene die nooit drugs hebben gebruikt mogen hierover oordelen. De rest heeft gewoon meegedaan als spaak in het wiel van de duivel. Ook 40 jaar geleden kwam drugs uit conflictlanden en moest het ook van dealers komen. #spiegelbeeld