Weerbericht:
Opklaringen, in het zuiden eerst bewolkt. Overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningcorporatie Clavis waarschuwt voor oplichters

Toegevoegd: 27-10-2020, 09.09 uur
Woningcorporatie Clavis waarschuwt voor oplichters
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Zeeuws-Vlaamse woningcorporatie Clavis waarschuwt inwoners van Sluiskil en Terneuzen voor oplichters die woningen proberen binnen te komen, zogenaamd om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.


Volgens de woningcorporatie is vanuit zowel Sluiskil als Terneuzen melding gemaakt van twee mannen die op deze manier huizen in probeerden te komen. De organisatie roept mensen op om alert te zijn en legt op social media uit dat zij het altijd zal aankondigen als een bedrijf een controle of werkzaamheden komt uitvoeren namens de corporatie. "Bovendien moeten werknemers zich kunnen legitimeren", zo zegt Clavis. Mensen die twijfelen kunnen altijd even bellen met 0115-622444 voordat ze iemand binnenlaten die zegt namens Clavis te komen, zo zegt de organisatie.

Clavis verhuurt circa 2.500 woningen in zowel Sluiskil als Terneuzen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
v Winkelhof (29-10-2020 om 13:21)
Ik heb er pasgeleden dan ook misschien een voor de deur gehad. Kan zijn dat het wel klopte, maar hij wou graag een foto van de aansluiting van het internet, echter was een foto van puur de aansluiting aan de muur niet voldoende, het moest vanaf een afstand genomen worden. Ik vertrouwde het niet helemaal en heb voor hem de foto genomen en hem niet binnen gelaten.
anonymous (28-10-2020 om 08:18)
Als ze hier komen, zullen wij ze eens onderhoud geven!!:)
Wim (28-10-2020 om 07:20)
Voor al de bejaarde mensen doe de deur niet open want ze staan al binnen bij het openen van de deur
Markus Gulaggius Gulag (27-10-2020 om 11:13)
Tja als Clavis alles uit besteed weet je om men duur ook niet welk bedrijf je aan de deur krijg
Cookie-instellingen beheren