Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de vangrail op A58 bij Middelburg

Toegevoegd: 29-10-2020, 17.30 uur
De auto moest worden weggesleept.
De auto moest worden weggesleept.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Op de A58 ter hoogte van Middelburg is donderdag aan het einde van de middag een personenauto tegen de vangrail gebotst. De auto moest worden weggesleept.


Het vermoedelijk eenzijdige ongeval vond rond 16.30 uur plaats ter hoogte van Middelburg op de rijbaan in de richting van Goes. De gecrashte personenauto kwam op de linker rijbaan tot stilstand. De inzittende zijn ter plekke nagekeken voor een ambulanceverpleegkundige. Er raakte hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Een bergingsbedrijf heeft de auto direct weggesleept waarna de rijbaan weer kon worden vrijgegeven. Het verkeer kon tijdens de afhandeling van het ongeluk over de rechterrijbaan passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren