Weerbericht:
In het zuiden nevelig, elders opklaringen, morgen bewolkt en later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist voorwaardelijke celstraf voor wietkwekerij

Toegevoegd: 30-10-2020, 07.46 uur
OM eist voorwaardelijke celstraf voor wietkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg heeft donderdag tegen de 67-jarige A. N. uit Poortvliet een voorwaardelijke celstraf geëist.


N., die zei dat er met zijn bedrijf geen droog brood meer was te verdienen en steeds meer in de financiële knel kwam te zitten wordt ervan verdacht een hennep kwekerij te hebben gerund in zijn kelder. N. bleek ook een torenhoog energieverbruik te hebben gehad en in 2016 stapte de politie bij N. de woning binnen.

In eerste instantie omdat hij nog een celstraf van 31 dagen moest uitzitten. Toen ontdekten ze ook de kwekerij met 294 planten. Naast de gevorderde celstraf wil de officier van justitie dat N. ook nog eens wordt geplukt voor een bedrag van bijna 500.000 euro. De uitspraak is over twee weken


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750