Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht onstuimig met regen en zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij ongeluk in Middelburg

Toegevoegd: 30-10-2020, 08.25 uur
Het ongeluk vond even voor 08.00 uur plaats op de Roozenburglaan. Het ongeluk vond even voor 08.00 uur plaats op de Roozenburglaan.
Het ongeluk vond even voor 08.00 uur plaats op de Roozenburglaan.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een fietser is vanmorgen bij een aanrijding in Middelburg gewond geraakt. Het slachtoffer werd aangereden door een automobilist.


Het ongeluk vond even voor 08.00 uur plaats op de Roozenburglaan ter hoogte van de rotonde met de Torenweg. Een automobilist zag vermoedelijk bij het afslaan van de rotonde de fietser over het hoofd.

De man botste met zijn fiets tegen de auto aan en kwam ten val. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en vervolgens ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren