Weerbericht:
Overdag in het noorden zon, in het zuiden wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon opgepakt die nog zeven jaar moet zitten

Toegevoegd: 30-10-2020, 14.30 uur
Persoon opgepakt die nog zeven jaar moet zitten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Agenten van het politieteam Oosterscheldebekken hebben donderdagavond langs de A58 iemand aangehouden die nog een celstraf van maar liefst (bijna) zeven jaar moest uitzitten.


Personen die nog boetes hebben opgenstaan, nog DNA-materiaal moeten afstaan of nog een straf moeten uitzitten staan in het politiesysteem geregistreerd. Ook de gisteren aangehouden veroordeelde persoon stond 'gesignaleerd'. Hij moest immers nog ruim 2.500 dagen de cel in, waarvoor is niet bekendgemaakt.

Diverse politie-eenheden konden de persoon in samenwerking met de meldkamer langs de A58 aanhouden. Hij werd vervolgens overgebracht naar het arrestantencomplex en zit de komende jaren dus in de gevangenis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Albert (31-10-2020 om 15:34)
@jan Wie zegt dat er 7 jaar niets aan is gedaan? Misschien is deze persoon nog maar pas geleden veroordeeld tot die 7 jaar gevangenisstraf..
Jan (31-10-2020 om 11:24)
En hier heeft justitie 7 jaar niets aangedaan ?wel het zegt genoeg
Anonymous (30-10-2020 om 20:38)
Inderdaad raar maar waar...
bert kaiser (30-10-2020 om 16:03)
blijft het toch raar dat zo'n persoon nog vrij kon rond lopen
Cookie-instellingen beheren