Weerbericht:
Opklaringen, in het zuiden eerst bewolkt. Overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevluchte dronken snorfietser had rijontzegging

Toegevoegd: 30-10-2020, 16.29 uur
Gevluchte dronken snorfietser had rijontzegging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een man die er vanochtend op zijn snorfiets vandoor ging toen hij een verkeerscontrole opmerkte, bleek te veel alcohol gedronken te hebben. Ook bleek hij nog tot 2023 een rijontzegging te hebben.​


De politie controleerde rond 11.00 uur bij de Oude Vlissingseweg in Middelburg toen de man naderde. Bij het zien van de agenten ging hij er vandoor. De politie liet het er niet bij zitten en ging achter de man aan. Ze wisten de 52-jarige Oost-Souburger even later alsnog aan de kant te zetten. Hij bleek gedronken te hebben en werd daarom meegenomen naar een politiebureau om daar een ademanalyse te kunnen doen.

De snorfietser blies op het ademanalyse-apparaat een waarde van 405 Ug/l. Uit nader onderzoek bleek dat de man vanwege een eerdere veroordeling een rijontzegging voor alle motorrijtuigen had tot 2023. De snorfiets van de man werd hierop door de politie in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (31-10-2020 om 07:28)
Man om wederom gepakt te worden ondanks je rij verbod, ik vraag me af op die leeftijd morgens om 11.00 uur al gedronken heeft hoe zie je dag der uit
kl (30-10-2020 om 19:19)
ik zou zeggen , net als andere :::::: jongeren :::::::: keihard aanpakken .....hahahahahahah
Cookie-instellingen beheren