Weerbericht:
Toenemende bewolking, in het noordwesten lichte regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken Goesenaar moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 31-10-2020, 10.51 uur
Dronken Goesenaar moet rijbewijs inleveren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Het rijbewijs van een 59-jarige Goesenaar is vrijdagavond ingenomen omdat hij dronken achter het stuur was gekropen. Eerder op de avond was hij al gewaarschuwd door de politie.


De man zat rond 21.00 uur in zijn personenauto op een parkeerplaats aan de Werflaan in Goes. Op de betreffende parkeerplaats veroorzaken drugsgebruikers nog al eens voor overlast en daarom vroegen agenten hem om te vertrekken. Hij bleek gehoor te hebben gegeven want enige tijd later zagen de agenten dezelfde auto over de Oranjeweg rijden. Omdat het voertuig echter nogal slingerend reed, werd de auto aan de kant gezet om de man opnieuw aan te spreken.

Omdat de agenten vermoedden dat er wel eens alcohol in het spel kon zijn, werd een blaastest afgenomen. De man blies een 'F': de indicatie dat er inderdaad sprake was van alcoholgebruik. De man werd meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse en hierbij blies de man een waarde van 655 Ug/l. Hierop werd het rijbewijs van de Goesenaar ingenomen. Hij kreeg ook een algeheel rijverbod van zeven uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750