Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen, lokaal mist. Overdag geleidelijk droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissingse automobilist gebruikte drie soorten drugs

Toegevoegd: 31-10-2020, 13.35 uur
Vlissingse automobilist gebruikte drie soorten drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 45-jarige Vlissinger heeft vannacht in Goes een rijverbod van 24 uur gekregen omdat hij onder invloed van THC, cocaïne en heroine in zijn auto reed.


Surveillerende agenten controleerden de man rond 03.30 uur op de Anthony Fokkerstraat. De bestuurder moest een speekseltest ondergaan en hieruit bleek dat hij onder invloed was van zowel THC als cocaine en heroine. De man werd meegenomen naar het politiebureau zodat een GGD-arts daar bloed kon afnemen om de exacte hoeveel drugs vast te stellen.

Als de uitslag van de bloedproef bekend is, neemt een officier van justitie een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak. Voor nu kreeg de Vlissinger een algeheel rijverbod van 24 uur. Hij kreeg ook een bekeuring omdat zijn auto niet verzekerd was. De man heeft een verklaring afgelegd en is vervolgens weer in vrijheid gesteld.

De bijrijder van de Vlissinger had geen geldig rijbewijs dus de twee moesten ander vervoer regelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wat een trieste rotzooi... (31-10-2020 om 23:40)
Was 1 soort drugs niet genoeg? En dan nog niet snappen dat je met 3 soorten drugs geen voertuig meer mag besturen. Wat moet er dan van je terecht komen, als je met opzet alles fout doet. Ik heb van mijn leven nog nooit drugs gebruikt, en dat wilde ik graag zo houden. Maar dan 3 soorten door elkaar, dat is niet te snappen. Dat rijbewijs maar afnemen voor het leven, en hem zoveel mogelijk gratis drugs verschaffen, alvast 20 soorten door elkaar. Dan zijn we hopelijk snel verlost van zulk soort rommel en ellende.
Drugs Bunny (31-10-2020 om 22:38)
"De bijrijder van de Vlissinger had geen geldig rijbewijs dus de twee moesten ander vervoer regelen." en "auto niet verzekerd" Dus dat rijbewijs had niks geholpen in dit geval. @Anon "levensgevaarlijk meteen rijbewijs afnemen!" Je weet blijkbaar niet hoe die drugstesten werken. Niet zoals bij alcohol, dat een drugstest positief is zegt weinig over of de persoon onder invloed is of niet. Kan allemaal van 3 dagen gelden zijn. Onwaarschijnlijk, dat wel met 3 middelen in het weekend. En de invloed op de rijvaardigheid is ook niet te vergelijken met alcohol. Net als je met caffeine prima kan rijden kan dat met sommige drugs net zo goed. Vermoeidheid is veel gevaarlijker dan een heleboel drugs. Heroine lijkt me dan weer niet ideaal om te rijd
zeeuw (31-10-2020 om 18:09)
wat maken ons druk laat het lekker sterven ik heb daar geen probleem mee op geruimd staat netjes
Anonymous (31-10-2020 om 15:47)
Jezus wat een gast levensgevaarlijk meteen rijbewijs afnemen!