Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht onstuimig met regen en zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Vierde keer zonder rijbewijs: Auto in beslag genomen

Toegevoegd: 01-11-2020, 10.26 uur
Vierde keer zonder rijbewijs: Auto in beslag genomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - De politie heeft zaterdagavond de auto in beslag genomen nadat de bestuurder ervan voor de vierde keer was betrapt op het rijden zonder rijbewijs.


De agenten controleerden de automobilist, een 19-jarige jongeman uit Biervliet, rond 20.20 uur op de Meestoof in Axel. Toen bleek dat dit al de vierde keer was dat hij werd betrapt op het rijden zonder rijbewijs, kreeg de man niet alleen een bekeuring. Ook werd het voertuig waarin hij reed in beslag genomen.

De politie laat weten dat de auto verbeurd zal worden verklaard.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (2-11-2020 om 12:26)
In mijn jeugdjaren had Biervliet nog 3 politie agenten ,maar ja de tijden veranderen ,maar als ik vandaag de krant lees heeft bijna niemand nog een [geldig ]rijbewijs
jacob (2-11-2020 om 11:16)
Zou in dit geval ook niet een stuk verantwoordelijkheid, indien hij nog thuis woont, bij de ouders liggen? Maar hij zal zo wel weer rondrijden met een andere auto. Hoogtijd dat men bij de verkoop van een voertuig om een geldig rijbewijs vraagt door de verkoper.
Biervlietenaar (2-11-2020 om 09:32)
Hallo @john, @ronald, Biervliet is inderdaad een klein dorpje. Toevallig al eens opgezocht hoeveel polder + boerderijen er bij Biervliet hoort? Deze jongeman komt oorspronkelijk niet van Biervliet en is hier niet opgegroeid. Ik zou zelf niet eens weten hoe hij eruit ziet. En ik heb mij laten vertellen dat hij ergens in de polder woont. Dan hoeven wij hem niet perse te zien rijden voordat hij in Axel is. Altijd makkelijk op de burgers af te schuiven voordat je je erin verdiept hebt! Met vriendelijke groet, Biervlietenaar
Ronald (1-11-2020 om 16:03)
Juist @John , Jij ziet het goed zitten , de burgers moeten de politie helpen en niet alleen commentaar er op geven !
Anonymous (1-11-2020 om 15:12)
Hierin Terneuzen rijden ook vd mongolen rond sommige leren 't nooit! Zijn en blijven sukkel voor de rest van hun leven dus dat... Je zou er maar inderdaad een ongeluk mee krijgen van een kale kip valt niks te plukken inderdaad beter ff de bak in die leren toch anders nooit en zelfs dan leren ze niet bahbah.
john (1-11-2020 om 11:27)
Hij komt uit een klein dorp ,en iedereen kent iedereen ,dus is het een taak van de mensen in Biervliet als ze deze idioot zien rijden er van uitgaan dat hij dat gewoon blijft doen gelijk de Politie bellen anders stopt hij toch niet vrees ik
Cookie-instellingen beheren