Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man door groepje mishandeld in Kortgene

Toegevoegd: 01-11-2020, 16.28 uur
Man door groepje mishandeld in Kortgene
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Op de Kaaidijk in Kortgene is zaterdagavond laat een 20-jarige jongeman uit de gemeente Goes mishandeld door een groepje tieners uit de gemeente Noord-Beveland. Hij raakte hierdoor dusdanig gewond dat hij zich door een arts heeft moeten laten behandelen.


Er was volgens de politie eerder een conflict geweest dat het slachtoffer wilde uitpraten. Hij had daarvoor op de Kaaidijk afgesproken met de persoon waarmee hij dat conflict had gehad. Op het afgesproken tijdstip verscheen echter het groepje tieners dat hem in elkaar sloeg. Ze gebruikten hiervoor onder meer slagvoorwerpen, zo meldt de politie.

Toen het slachtoffer wegrende voor zijn belagers kwamen zij hem achterna. De politie werd gewaarschuwd en agenten kwamen ter plaatse om het verhaal van het slachtoffer aan te horen. Ook werd een getuige gehoord. Daarna zijn meerdere agenten op zoek gegaan naar de belagers van de 20-jarige man.

Toen vannacht de identiteit van de vermoedelijke mishandelaars was achterhaald, gingen agenten bij hen thuis op bezoek. Agenten voerden een stevig gesprek en nodigden hen uit voor een officieel verhoor op het politiebureau op een later tijdstip. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging. Hij heeft zich bij de huisartsenpost moeten melden voor behandeling van zijn verwondingen.

De politie onderzoekt de zaak verder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (2-11-2020 om 12:25)
Het zal weer wel een stelletje HALT PRODUCTEN worden.
JR (2-11-2020 om 11:19)
Agenten voerden een stevig gesprek en nodigden hen uit voor een officieel verhoor op het politiebureau op een later tijdstip. Wat is dat voor slappe hap! Uitnodigen op een later tijdstip? Oppakken en vastzetten! Als je naar de dokter moet vanwege je verwondingen zie ik hier genoeg reden ook al gaat het hier nog om verdachten! Zo gaan ze het echt niet leren en een volgende keer kunnen ze wel iemand dood slaan..
jacob (2-11-2020 om 09:03)
Na mishandeling een stevig! gesprek terwijl het so., onder dokters behandeling moest. Wat een waanzin ze hadden die flinke boys moeten oppakken en in de cel gooien. Maar ja met een gesprek raak je ze ook schijnt het.
Michelle (1-11-2020 om 19:58)
Bah, wat een "helden" met elkaar durven ze wel! Pak ze maar eens goed in hun sodemieter!
Cookie-instellingen beheren