Weerbericht:
Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Man door groepje mishandeld in Kortgene

Toegevoegd: 01-11-2020, 16.28 uur
Man door groepje mishandeld in Kortgene
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Op de Kaaidijk in Kortgene is zaterdagavond laat een 20-jarige jongeman uit de gemeente Goes mishandeld door een groepje tieners uit de gemeente Noord-Beveland. Hij raakte hierdoor dusdanig gewond dat hij zich door een arts heeft moeten laten behandelen.


Er was volgens de politie eerder een conflict geweest dat het slachtoffer wilde uitpraten. Hij had daarvoor op de Kaaidijk afgesproken met de persoon waarmee hij dat conflict had gehad. Op het afgesproken tijdstip verscheen echter het groepje tieners dat hem in elkaar sloeg. Ze gebruikten hiervoor onder meer slagvoorwerpen, zo meldt de politie.

Toen het slachtoffer wegrende voor zijn belagers kwamen zij hem achterna. De politie werd gewaarschuwd en agenten kwamen ter plaatse om het verhaal van het slachtoffer aan te horen. Ook werd een getuige gehoord. Daarna zijn meerdere agenten op zoek gegaan naar de belagers van de 20-jarige man.

Toen vannacht de identiteit van de vermoedelijke mishandelaars was achterhaald, gingen agenten bij hen thuis op bezoek. Agenten voerden een stevig gesprek en nodigden hen uit voor een officieel verhoor op het politiebureau op een later tijdstip. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging. Hij heeft zich bij de huisartsenpost moeten melden voor behandeling van zijn verwondingen.

De politie onderzoekt de zaak verder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henkie (2-11-2020 om 20:40)
Goed gedaan door de jongeren mensen met negatieve reacties moeten niet oordelen of een me ining hebben en zeker niet als men niet eens weet wat er is gebeurt. Dan kun je beter naar jezelf kijken
Toetsenbord gangsters (2-11-2020 om 15:10)
Iedereen weet het weer zo goed hier, mooi.. De 20 jarige was in dit geval de 'stoere boy' om met een mes minderjarige te bedreigen (eerder incident). Dat je dan een dag later een paar tikken krijgt van diezelfde minderjarige is meer dan terecht toch? Nog even snel al je wiet en spullen dumpen omdat je toch met de auto ben en dan huilend de politie bellen.. Goed gehandeld 'stoere boys', voor jezelf opkomen!
Thug Life ZLD (2-11-2020 om 14:57)
een uitnodiging voor een gesprekje ? een foei gesprekje ? die hadden ze midden in de nacht met veel geweld van bed moeten lichten. maar ja, gemaskerde bendes nemen de straten over maar de politie wil "een gesprek" met hen.. echt om hopeloos van te worden. Ik vermoed dat steeds meer mensen zich gaan bewapenen gezien de politie drukker is met verkeerscontroles en mensen hun werkauto afpakken over een paar duizend euro achterstand in deze megacrisistijd en zo. Het zou de politie sieren nog iets aan hun tanende reputatie te doen en toch minstens de indruk proberen te wekken dat ze nog weten wie justitia eigenlijk is.
vinc (2-11-2020 om 14:39)
stevig gesprek! Waardeloos. Flink pak op dr donder. en 4 dagen vast zonder vreten. Dan leer je t wel af. Zou niet moeten weten als ik in klein dorp als kortgene zou wonen, wie dit waren, want die zou ik ff aanpakken. Tieners? Ook net zoals volwassen behandelen. Als ze kunnen vechten, kan je ook zitten.... Straf is geen straf meer joh. Stevig gesprek? Allemaal 20 stokslagen met de knuppel op handen en voeten. Leer je t wel af.
Franky (2-11-2020 om 13:26)
Tja het goede gesprek en een verhoor op later tijdstip. Dit zal zeer waarschijnlijk te maken hebben dat deze kids minderjarig zijn, de overheid en politie een proef draaien om minderjarigen minder snel vast te zetten omdat het traumatisch kan zijn. Net of een stevige mishandeling niet traumatisch kan zijn?? Dit is hoe het werkt tegenwoordig, slappe linkse aanpak.
Johan (2-11-2020 om 12:28)
Wat een helden! Opkomen voor minderjarige meisjes. Zo hoort het mannen! Noord beveland is trots op jullie
Cookie-instellingen beheren