Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht onstuimig met regen en zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder 's-Heer Hendrikskinderen in slip door dier

Toegevoegd: 04-11-2020, 19.20 uur
De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.
De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - De automobilist die vanochtend met zijn voertuig op zijn kop belandde bij 's-Heer Hendrikskinderen, raakte naar eigen zeggen in een slip toen hij moest remmen voor een overstekend dier.


De man, een 21-jarige inwoner van Wolphaartsdijk, reed 06.45 uur in de richting van Goes toen hij vanaf de Nieuwe Rijkweg (N664) naar beneden schoot. Volgens de politie verklaarde de man dat hij moest remmen voor een overstekend dier en vervolgens in een slip raakte. Hij ramde vervolgens een verkeersbord en belandde ter hoogte van de Westeweg op het lager gelegen fietspad.

Volgens de politie heeft de ambulancedienst de man nagekeken maar hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. De auto raakte totaal vernield en werd weggesleept door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (4-11-2020 om 22:49)
Ik rijd die weg al 23 jaar 2x daags dus ken hem op de meter. Als je 80 rijdt en niet appt of iets anders doet is er ook bij een ''overstekend dier" echt niets aan de hand hoor: remmen en bijsturen.
Cookie-instellingen beheren