Weerbericht:
Vannacht veel regen, overdag van het zuiden uit vrijwel droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewoner AZC Middelburg vier maanden de cel in

Toegevoegd: 06-11-2020, 19.59 uur
Bewoner AZC Middelburg vier maanden de cel in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 25-jarige K. N. uit Armenië die op 2 maart van dit jaar in het Asielzoekerscentrum (AZC) in Middelburg een Russische medebewoner met een bezemsteel op het hoofd sloeg en met een mes in diens billen stak, is vrijdag in Middelburg veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier maanden. Er was een celstraf van 249 dagen geëist.


N. kreeg het voor de zoveelste keer aan de stok met de Rus en dat escaleerde op de bewuste dag in maart. De Rus zocht ruzie met hem, kreeg dat ook en na nodige geduw en getrek probeerde de Rus N. te wurgen, zo vertelde hij.

N. pakte een bezemsteel en haalde daarmee uit. Met N. achter hem aan rende de Rus weg en N. trakteerde hem alsnog met enkele messteken in zijn billen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren