Weerbericht:
Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man (71) mishandeld bij verkeersruzie in Arnemuiden

Toegevoegd: 08-11-2020, 13.13 uur
Man (71) mishandeld bij verkeersruzie in Arnemuiden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Een 71-jarige man uit Oost-Souburg is zaterdagmiddag betrokken geraakt bij een verkeersruzie en is daarbij mishandeld. Een 28-jarige man uit Vlissingen is hiervoor aangehouden.


Het verkeersconflict ontstond rond 13.30 uur op de Van Cittersweg in Arnemuiden na een inhaalmanoeuvre waarbij de auto van de verdachte de bosschages schampte. De Vlissinger stopte en beide bestuurders zijn uitgestapt. Er ontstond een schermutseling.

De 28-jarige man heeft hierbij de 71-jarige man meerdere vuistslagen tegen zijn hoofd gegeven en hem bespuugd. Een voorbijganger schoot te hulp en is tussenbeide gekomen. Agenten hebben de 28-jarige man gearresteerd.

De verdachte schold vervolgens de agenten uit en heeft onderweg naar het cellencomplex het politievoertuig onder gespuugd. Beide partijen hebben aangifte gedaan. Agenten hebben ook aangifte gedaan van belediging. Ook zijn er getuigenverklaringen opgenomen. De verdachte is in verzekering gesteld. De politie doet verder onderzoek naar het incident.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chico Lama (10-11-2020 om 10:31)
Ik vind corona kwetsbare groepen bespugen is minstens poging tot moord. Deze dader verdiend jaren TBS en hoort eigenlijk niet in een samenleving.
VdVonck (9-11-2020 om 11:37)
Johan, wellicht had de 28-jarige fatsoenlijk moeten zijn tegenover een bejaarde man. Blijkbaar kan dat Vlissingse stuk stront niet eens normaal autorijden. Zijn gedrag tegenover de agenten zegt ook genoeg. Bijzonder dat jij van mening bent dat deze man de confrontatie heeft opgezocht.
Peter (9-11-2020 om 09:12)
Standaard bij aanhouding of arrestatie spuugmasker op. Zeker in deze tijden. Bepaalde bevolkingsgroepen spugen nu eenmaal graag.
Cees (9-11-2020 om 09:01)
Wat een aso. Te kort lontje. Zelf inhalen en dan een ander confronteren omdat je wat bosjes raakt. Je stuurt altijd nog zelf! Hij is een groot deel van zijn rijlessen al snel vergeten. Sterkte voor de 71 jarige.
Timsalabim (9-11-2020 om 05:23)
Nou, iedereen weer lekker aangifte gedaan en het OM belast met dit soort pietluttigheden, dit soort zwakzinnige ruzie’s heb ik zelfs niet meegemaakt als kleuter op het schoolplein van de basisschool. Wat een aanfluiting! In en in triest! Om je helemaal kapot te schamen!
Johan (9-11-2020 om 03:30)
Bespuugd, ik weet voldoende.
Cookie-instellingen beheren