Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Overdag perioden met zon en slechts lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt in sloot naast A58 bij Waarde

Toegevoegd: 10-11-2020, 13.39 uur
Auto belandt in sloot naast A58 bij Waarde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WAARDE - De brandweer is maandagochtend vroeg uitgerukt nadat op de A58 ter hoogte van Waarde een verkeersongeval had plaatsgevonden.


Rond 05.25 uur werd gemeld dat op de rijbaan richting Bergen op Zoom een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing zouden zijn gekomen. De personenauto belandde in een naast de weg gelegen sloot. In eerste instantie werd de brandweer opgeroepen maar de inzet hiervan bleek niet nodig. De inzittende van de auto kon op eigen kracht het voertuig verlaten. Volgens de politie raakte de persoon ook niet gewond.

De personenauto is getakeld door een bergingsbedrijf, de vrachtwagen is niet meer getraceerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (11-11-2020 om 04:15)
En nou niet weer gelijk gaan ouwehoeren als een verzuurde ouwe babyboomer over GSM’s (smartphones) als oorzaak terwijl je er niet bij was! Doe dat maar lekker in de recreatieruimte van het bejaardentehuis ofzo!
Cookie-instellingen beheren