Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht onstuimig met regen en zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden na valse melding

Toegevoegd: 11-01-2007, 23.30 uur
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE – De politie heeft donderdagochtend een aanhouding verricht na een valse melding.

Rond kwart over tien kreeg de politie een melding binnen dat er op een adres in Kloosterzande een persoon tegen zijn wil werd vastgehouden. Het ‘slachtoffer’ had dit laten weten aan een familielid.

Toen de politie ter plaatse kwam, trof men op het adres een 35-jarige man uit de gemeente Terneuzen. Hij verklaarde van niets te weten en gaf aan absoluut niet getelefoneerd te hebben. De man werd desondanks aangehouden voor het doorgeven van een valse melding.

De man heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd. Hij ontkent het voorval echter in alle toonaarden. De politie onderzoekt de zaak nog. De man is ’s middags weer in vrijheid gesteld.

De politie overweegt een schadeclaim in te dienen tegen de man.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren