Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Bulgaar in Vlissingen opgepakt voor mensenhandel

Toegevoegd: 11-11-2020, 17.50 uur
Bulgaar in Vlissingen opgepakt voor mensenhandel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft gisteren een 30-jarige Bulgaar aangehouden voor mensenhandel. In de woning van de man is ook een voorwerp gelijkend op een vuurwapen aangetroffen.


De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd aangetroffen in een woning aan de Scheldestraat in Vlissingen. De aanhouding is onderdeel van een lopend onderzoek en was een samenwerking van het Team Mensenhandel/AVIM met het wijkteam Vlissingen van de politie.

In juni werd in deze zaak al een 21-jarige Bulgaar zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt voor mensenhandel en seksuele uitbuiting. Dat gebeurde tijdens een controle op illegale prostitutie in de gemeente Veere. Ook bij die aanhouding werd er een vuurwapen aangetroffen. 

Beide aangehouden Bulgaren zitten op dit moment vast in een politiecel. Het onderzoek loopt nog en de politie sluit meer aanhoudingen in deze zaak niet uit.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren