Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht onstuimig met regen en zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Verwarde man zwaait met wapens in M'burg

Toegevoegd: 11-01-2007, 23.31 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - De politie heeft vanmorgen een 32-jarige Middelburger aangehouden.

Op de Markt in Middelburg raakte rond 10.00 uur de 32-jarige man in gesprek met een marktkoopman. Hij hing een wat vreemd verhaal op en toonde daarbij een op een wapen gelijkend voorwerp waarna hij de stad inliep. Even later liet hij in een café ook dit wapen zien.

Kort daarna werd hij verderop in het centrum van Middelburg aangetroffen en aangehouden door de politie. De man bleek in verwarde toestand te verkeren. Bij hem werd alleen een mes aangetroffen en dat is inbeslaggenomen.

Door de politie werd een uitgebreid onderzoek ingesteld waarna op de route die de Middelburger had gelopen ook het wapen werd gevonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren