Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 374 km

Politie doet invallen in Yerseke, één arrestatie

Toegevoegd: 11-11-2020, 17.57 uur
Politie doet invallen in Yerseke, één arrestatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - De politie heeft woensdagmorgen omstreeks 06.00 uur in drie woningen en loods invallen gedaan. Er is één personen aangehouden.


In een woning aan de Emmastraat werd een gebruikershoeveelheid hasj aangetroffen. Ook werd daar de bewoner aangehouden. Hij is aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex en wordt daar gehoord. In de Emmastraat werd ook een personenauto in beslag genomen door de politie.

In twee andere woningen en een loods in Yerseke werd niets aangetroffen dat relevant was voor dit onderzoek. De invallen hebben te maken met een lopend rechercheonderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (12-11-2020 om 06:39)
dus als je een gebruikershoeveelheid hebt liggen nemen ze je ook al mee?
Lezer (11-11-2020 om 22:02)
Gebeurd wel erg vaak in Kapelle en Yerseke is !
Cookie-instellingen beheren