Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto door brand verwoest in Vlissingen

Toegevoegd: 13-11-2020, 08.43 uur
Auto door brand verwoest in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Vincent van Goghlaan in Vlissingen is in de nacht van donderdag op vrijdag een personenauto volledig door brand verwoest.


De brandende auto werd rond 03.45 uur opgemerkt. De Vlissingse brandweer werd hierop met spoed ter plekke gestuurd maar toen de brandweerlieden arriveerden, stond het voertuig al in lichterlaaie. De brandweer had het vuur éénmaal ter plaatste snel onder controle maar de auto raakte wel zwaar beschadigd.

Mogelijk was er sprake van brandstichting. De politie doet hier onderzoek naar. Het voertuig is getakeld door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (14-11-2020 om 20:11)
Ahha, m'n maat Peter is er weer met z'n auto van 200 ton!! Wat voor auto heb je nou Peter? (Fantast). Wat een mannen hebben we hier weer, totaal geen mening over het gebeurde alleen maar zitten eikelen op anderen hun reacties.
Peter (14-11-2020 om 09:40)
Wat een ontzettend beschamende reacties weer, douwedabert die slimmer denkt te zijn dan iemand die gestudeerd heeft en antiGSM kon zich weer eens niet inhouden met zn gsmhaat. Bog maar niet te spreken over de aannames die gedaan wirden... Levensgevaarlijk zulke idioten; tis maar gied dat ze weinig te vertellen hebben in het echte leven want dan zou het echt even niet meer goed komen
Timsalabim (13-11-2020 om 20:03)
Ik zeg nergens dat ik het goedkeur Jantje; maar die middeleeuwse kortzichtige en onmenselijke straffen die hier in de reacties genoemd worden slaan gewoon nergens op tevens als het “vertellen” wat de politie moet doen; alsof ze dat niet weten!
Douwe dabert (13-11-2020 om 18:53)
Timsalabim, onzin verkopen kan jij best goed. Ik wil je wel eens horen als jouw spullen vernield worden. Maar gelukkig ben jij een modelburger op wollen sokken die nooit iets meemaakt, jij hebt tenslotte gestudeerd:) :)
AntiGSM (13-11-2020 om 16:00)
Timsalabim is gewoon simpel, te veel smartphonegedoe heeft weinig hersencelletjes, is zielig. Heeft totaal geen benul dat er mensen zijn die hard hebben gewerkt om een auto te kunnen kopen.
dast (13-11-2020 om 15:31)
Dit was 5 a 10 minuten na dat er zoals bijna elke nacht illigaal vuurwerk afgestoken werd. Dus mogelijk was dat de oorzaak. Hopen dat de camera's van de frietzaak of de camera bij het basketbal veldje iets op beeld heeft vastgelegd.
Cookie-instellingen beheren