Weerbericht:
Vrij veel wind en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vlissinger met cocaïne op zak aangehouden

Toegevoegd: 13-11-2020, 11.13 uur
Vlissinger met cocaïne op zak aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Politieagenten hebben donderdagavond op de Rembrandtlaan in Vlissingen een 26-jarige man uit die plaats aangehouden omdat hij meerdere zakjes cocaïne op zak had.


De man werd rond 21.15 uur gecontroleerd nadat agenten hem een stopteken hadden gegeven. Omdat het vermoeden bestond dat de man drugs op zak had, werd hem gevorderd deze aan de politie te overhandigen. Hij verklaarde niks bij zich te hebben maar de agenten besloten de Vlissinger te fouilleren hierbij kwamen toch verschillende zakjes cocaïne tevoorschijn.

Volgens de politie waren de drugs vermoedelijk bedoeld om te verhandelen. De man is op het politiebureau ingesloten en daar werd de man nogmaals gefouilleerd. Hierbij bleek de man nog meer drugs op zak te hebben. Het onderzoek naar de man loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (13-12-2020 om 14:05)
Ja opgeruimd staat netjes
Cookie-instellingen beheren