Weerbericht:
Vrij koel, af en toe zon en enkele buien.
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Ernstig incident met Belgische duikster Wemeldinge

Toegevoegd: 14-11-2020, 16.02 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Twee ambulances en een traumahelikopter zijn zaterdagmiddag ingezet voor een ernstig incident met een Belgische duikster bij een duiklocatie aan de Oosterschelde in Wemeldinge.


De melding van het incident bij Klein Stelle, een bekende duikplek aan de Steldijk, kwam rond 15.00 uur binnen bij de alarmcentrale. Het slachtoffer, volgens de politie een uit België afkomstige duiker, is met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De traumahelikopter landde in eerste instantie op de Steldijk en is vervolgens doorgevlogen naar het ziekenhuis in Goes.

De politie doet nader onderzoek naar wat er precies is gebeurd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
j (14-11-2020 om 16:16)
was dit noodzakelijk!! BLIJF THUIS kom niet naar zeeland
mic (14-11-2020 om 16:10)
Wij geen vuurwerk meer afsteken om de ziekenhuizen te ontzien en die Belgen lekker laten wielrennen als idioten, kite surfen en duiken hierzo ... Yep
mic (14-11-2020 om 16:08)
Belgen hebben hier momenteel ook niks te zoeken ook
Cookie-instellingen beheren