Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Dronken vrouw heeft eenzijdig ongeluk op A58

Toegevoegd: 15-11-2020, 09.56 uur
Dronken vrouw heeft eenzijdig ongeluk op A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een automobiliste is vannacht gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de A58 tussen Krabbendijke en Rilland. Ze had vermoedelijk te veel alcohol gedronken.


De vrouw, een 27-jarige inwoonster van Scherpenisse, kwam vanuit de richting van Vlissingen en reed richting Bergen op Zoom toen het ongeluk rond 04.30 uur plaatsvond. Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen ter plekke. De vrouw bleek gewond te zijn geraakt en moest daarom naar het ziekenhuis worden gebracht.

De automobiliste blies bij een blaastest een 'F', wat duidt op alcoholgebruik. Daarom is in het ziekenhuis bij de vrouw bloed afgenomen zodat nader onderzocht kan worden hoeveel ze precies op had. De auto is getakeld door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hippo (15-11-2020 om 10:38)
Blijft niet slim, drinken en rijden.
Cookie-instellingen beheren