Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Duikster (58) moest worden gereanimeerd

Toegevoegd: 15-11-2020, 10.00 uur
De vrouw werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.
De vrouw werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - De duikster die gisteren in zorgwekkende toestand uit het water van de Oosterschelde werd gehaald bij Wemeldinge is een 58-jarige vrouw uit Gent (B).


De Belgische werd rond 15.00 uur levenloos aangetroffen in het water ter hoogte van Klein Stelle, een bekende duikplek aan de Steldijk. Volgens de politie moest de vrouw worden gereanimeerd maar kon ze uiteindelijk met eigen hartslag per ambulance naar het ziekenhuis in Goes worden vervoerd. De traumahelikopter landde in eerste instantie op de Steldijk en is vervolgens doorgevlogen naar het ziekenhuis in Goes om daar de trauma-arts op te pikken. Deze was meegereden in de ambulance.

Hoe het nu met de duikster gaat, is niet bekend. De Landelijke Eenheid van de politie doet nader onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Hiervoor is onder meer duikapparatuur in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (15-11-2020 om 12:23)
het is op dat punt altijd idioot druk. in Belgie mag niks, hier mag vrijwel alles behalve de horeca (!) en dus komen er allemaal belgen. 58 jaar en dan nog duiken? lijkt me niet weg slim. naar het AdrZ? was gelijk doorgereden naar Zorgsaam, Goes heeft geen mogelijkheden
Loes (15-11-2020 om 10:37)
Verschrikkelijk en dan gisteren de reacties vd mensen gezien op sociale media, alles en iedereen moet thuis blijven volgens hen om zelf weg te kunnen, bedenk dat je niet de enigste bent doe denkt het recht te hebben weg te kunnen., das nadenken...helder nadenken. Bah walgelijk die reacties.
Cookie-instellingen beheren