Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Man doet greep in kassalade supermarkt

Toegevoegd: 15-11-2020, 10.28 uur
Man doet greep in kassalade supermarkt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De politie doet onderzoek nadat een man zaterdagavond 14 november rond 20.00 uur een greep in een kassalade van de ALDI-supermarkt aan de Vlissingsestraat in Oost-Souburg deed.


De man, die een blauw ski-masker droeg, stond aan de kassa af te rekenen toen hij plots een greep in de kassalade deed. Hij maakt verschillende bankbiljetten buit en ging er vervolgens snel in onbekende richting vandoor. Een medewerker van de supermarkt heeft aangifte gedaan.

De politie stelt een onderzoek in en roept mensen die de verdachte rond 20.00 uur mogelijk hebben gezien op om zich te melden. Ook getuigen worden gevraagd zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren