Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij aanrijding op N61 bij IJzendijke

Toegevoegd: 13-01-2007, 23.10 uur
Door: Politie Zeeland

IJZENDIJKE - Op de N61 te IJzendijke vond vrijdagmorgen rond 11.00 uur een kop/staartbotsing plaats waarbij drie auto’s betrokken waren.

Een 48-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal kwam aanrijden uit de richting van Biervliet. Bij de verkeerslichten op kruising Tivoli had hij te laat in de gaten dat de auto voor hem, bestuurd door een 44-jarige man uit de gemeente Sluis, afremde en reed achterop deze auto.

Op zijn beurt botste die weer tegen een stilstaande auto daarvoor, bestuurd door een 64-jarige Terneuzenaar. Twee bestuurders werden met o.a. nekklachten en een pijnlijke borst voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee auto’s raakten beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren