Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man in elkaar geslagen door mogelijke pedojagers

Toegevoegd: 15-11-2020, 11.12 uur
Man in elkaar geslagen door mogelijke pedojagers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De recherche doet onderzoek naar een mishandeling van een man door een groep jongeren in Goes. Het zou mogelijk gaan om een groep pedojagers, zo meldt de politie.


De politie kreeg op zaterdag rond 20.20 uur een melding dat op de Europalaan in Goes een man op straat in elkaar werd geslagen. Ter plaatse aangekomen troffen ze de man gewond aan. Hij was dusdanig gewond dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden vervoerd.

De politie heeft inmiddels meerdere getuigen gehoord. “Uit hun verklaringen blijkt dat de mishandeling mogelijk het gevolg is van zogenaamde ‘pedojagers’”, zo zegt de politie, die nog een verder onderzoek instelt. 'Pedojagers' zitten pedofielen achterna. Daar is kritiek op omdat ze voor eigen rechter zouden spelen. “Politie en Openbaar Ministerie (OM) staan hier ook afkeurend tegenover dit fenomeen en roepen burgers op zich hier niet schuldig aan te maken”, zo laat een politiewoordvoerder weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zinloos (15-11-2020 om 16:47)
@Koos p boodschappen bezorgen ze tegenwoordig.
Fredie (15-11-2020 om 16:23)
Eerst twee keer denken, dan pas doen Ook ik verafschuw pedofielen en hun praktijken maar knokploegen is m.i.z. niet het anrwoord. Denk eens na. Het gevolg van Uw daden is dat de overlevingskans van toekomstige slachtoffers aanmerkelijk wordt gereduceerd . De dader zal nog meer elk spoor willen elimineren. Ook het slachtoffer. Is dat beter ? Uitbannen zal ook U niet lukken. Beter is: houd het bespreekbaar en : Geef goede voorlichting aan Uw kinderen .!!!! Hoe frusterend soms ook, opsporing en berechting is des overheid.
Maria (15-11-2020 om 15:59)
Besef u goed dat pedofielen uw kind eerst helemaal hersenspoelen via een chatgesprek, net zo lang tot ze af willen spreken. Wat er gezegd wordt tijdens zo'n gesprek is gewoon te ziek voor woorden. Vaak gaat dit samen met bedreigingen en chantage voor zon meisje instemt met afspreken. Wat als er niet ingegrepen was? . Nu wordt er zonde gemaakt van een pedofiel die daar met voorbedachte raden een meisje kwam aanranden? Mensen lijken even te vergeten dat deze man onderweg was om een meisje te verkrachten dat ie eerst helemaal heeft gemanipuleerd, bedreigd en gechanteerd. Deze jongens hebben in ieder geval hun vriendinnetje gered van een verwoeste toekomst! Stip met deze pedofielen te beschermen! Het zal je dochter maar zijn !
veerse meer (15-11-2020 om 15:35)
In ieder geval heeft de politie tijd voldoende om te flitsen.
Frank (15-11-2020 om 15:09)
Een pedofiel in je wijk is natuurlijk afschuwelijk en eng. Dat voorop. Maar het tuig wat zich met deze heksenjacht bezighoudt zijn waarschijnlijk zelf dieven, verkrachters smerige tokkies met geweldsdrang. Als ik zo'n scenario zie trap ik ze allemaal door de helft. En hard. En als iemand hier wat op te zeggen heeft mag hij als eerste in de rij gaan staan.
weldenker (15-11-2020 om 14:56)
Het volk grijpt in daar waar de rechtstaat tekort doet
Cookie-instellingen beheren