Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 388 km

Man in elkaar geslagen door mogelijke pedojagers

Toegevoegd: 15-11-2020, 11.12 uur
Man in elkaar geslagen door mogelijke pedojagers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De recherche doet onderzoek naar een mishandeling van een man door een groep jongeren in Goes. Het zou mogelijk gaan om een groep pedojagers, zo meldt de politie.


De politie kreeg op zaterdag rond 20.20 uur een melding dat op de Europalaan in Goes een man op straat in elkaar werd geslagen. Ter plaatse aangekomen troffen ze de man gewond aan. Hij was dusdanig gewond dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden vervoerd.

De politie heeft inmiddels meerdere getuigen gehoord. “Uit hun verklaringen blijkt dat de mishandeling mogelijk het gevolg is van zogenaamde ‘pedojagers’”, zo zegt de politie, die nog een verder onderzoek instelt. 'Pedojagers' zitten pedofielen achterna. Daar is kritiek op omdat ze voor eigen rechter zouden spelen. “Politie en Openbaar Ministerie (OM) staan hier ook afkeurend tegenover dit fenomeen en roepen burgers op zich hier niet schuldig aan te maken”, zo laat een politiewoordvoerder weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (15-11-2020 om 12:38)
Zoiets schijnt een poosje geleden ook te zijn gebeurd in Arnhem en daar met dodelijke afloop. Burger knokploegen die de rechtstaat in Nederland denken te bewaken...... Waar zijn de mensen mee bezig en waar moet het naar toe in dit land?
Koos P. (15-11-2020 om 12:15)
Pedojagers, volgens mij gewoon opgefokte jongelui die een geldige reden zoeken om af te kunnen reageren. Slechte ontwikkeling, straks krijg je overal knokploegjes en wordt het een survivaltocht om even wat boodschappen te halen.
Cookie-instellingen beheren