Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Man in elkaar geslagen door mogelijke pedojagers

Toegevoegd: 15-11-2020, 11.12 uur
Man in elkaar geslagen door mogelijke pedojagers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De recherche doet onderzoek naar een mishandeling van een man door een groep jongeren in Goes. Het zou mogelijk gaan om een groep pedojagers, zo meldt de politie.


De politie kreeg op zaterdag rond 20.20 uur een melding dat op de Europalaan in Goes een man op straat in elkaar werd geslagen. Ter plaatse aangekomen troffen ze de man gewond aan. Hij was dusdanig gewond dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden vervoerd.

De politie heeft inmiddels meerdere getuigen gehoord. “Uit hun verklaringen blijkt dat de mishandeling mogelijk het gevolg is van zogenaamde ‘pedojagers’”, zo zegt de politie, die nog een verder onderzoek instelt. 'Pedojagers' zitten pedofielen achterna. Daar is kritiek op omdat ze voor eigen rechter zouden spelen. “Politie en Openbaar Ministerie (OM) staan hier ook afkeurend tegenover dit fenomeen en roepen burgers op zich hier niet schuldig aan te maken”, zo laat een politiewoordvoerder weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (16-11-2020 om 14:08)
Wat mij bevreemd is dat niemand zich afvraagt of de verdenkingen terecht zijn... Stel dat het niet correct is dan is deze man, naast de staat van nu, getekend voor het leven.
Terecht (16-11-2020 om 12:40)
Frank, wanneer en waar kunnen wij even afspreken? Aangezien jij blijkbaar zelf pedofilie goedkeurd en vraagt aan ieder andere die kinderen willen beschermen vooraan te staan zodat jij ze kapot kan trappen... ik wacht met smart op een antwoord! Een tijd en plaats in zeeland is genoeg, dan zie ik je hoop ik snel! Internet held.
Goed bezig! (16-11-2020 om 12:36)
Lekker voor hem! Als je af wilt spreken met kinderen ben je een pedo. Pedofilie is het laagste van het laagste. Ga zo door pedojagers! Aangezien politie toch niks doet of maar een taakstraf geeft aan een pedofiel is het gewoon nodig om het heft in eigen hand te nemen. Van kinderen blijf je af! En iedereen die er niet zo over denkt is zelf ook ziek! Hoe kan je een pedo verdedigen?!?!?!?!
Vlissinger (16-11-2020 om 10:18)
@P, als de politie terroristen in de val lokken wordt dit gedaan door de rechtelijke macht en valt deze onder terroristenbestrijding. Wat deze jonge mannen gedaan hebben is uitlokking. Als die viespeuk een goeie advocaat neemt krijgt hij vrijspraak en nog een flinke schadevergoeding ook m.a.w. dan wordt hij nog geldelijk beloont voor die vuiligheid. En de zogenaamde pedo jagers een strafblad voor mishandeling.
P (15-11-2020 om 19:25)
Dus als agenten terroristen lokken door een val te zetten. Doen pedo jagers dit ook maar pedo jagers zijn fout. En de agenten zijn goed want die hebben potentiele terroristen opgepakt ongeacht of er een aanslag is gepleegd.
Koos P. (15-11-2020 om 18:05)
@Erretje, Ik sta zeker niet aan de kant van de viezerikken! Maar ook niet aan de kant van de pedojagers! Zomaar mensen mishandelen is strafbaar en daarmee zijn de pedojagers net zo slecht als de pedofielen, alleen dat vergeten ze even. Ik hoop dat jullie nog eens de verkeerde tegen komen!
Cookie-instellingen beheren